Leprsav osecaj

srpski slikar, ulje na platnu, art galerija, galerija slika, srpski slikari, srbija, slikar, umetnik, slike, art, umetnost, kultura, izložbe, prodaja umetničkih slika, umetničke slike priroda, painter, sinisalart, serbian art,prodaja slika, slikar Siniša Lazarević, kolekcionarstvo

 

ulje na platnu(40x30cm)Darivano

The following two tabs change content below.
Likovni umetnik iz Aranđelovca. Član je udruženja Likovnih umetnika grada Beograda –ULUB. Ima svoju stalnu postavku u klub- restoranu Stara varoš u Topoli. Ikona Svete Anastasije, koja je njegovih ruku delo, nalazi se u manastiru Sveta Anastasija u Arizoni. Njegove slike nalaze se u privatnim kolekcijama širom sveta.

Latest posts by Siniša Lazarević (see all)

2 мишљења на „Leprsav osecaj“

  1. Siniša svaka slika je podjenako lepa , zavisi od ukusa, pokušavam da udjem u mozak slikara da zavirim i njihovu maštu, ponekada mi uspeva, a ponekada ne, ima dosta slika koje gledam po 10-15 minuta i neznam šta bi moglo to da bude, neke slike mogu se lepo pročitati kao i tvoje, a neke ne, verovatno slikar zna, ali ja ne mogu dopreti do njegovog mozga niti sićušnih ćelija da doznam šta nam poručuje, a tvoje slike uvek razumem, jer bilo šta da naslikaš pročitam ljubav, da li prema ženi ili nekom predmetu gradu, mogu slobodno da znam, ali nisam vidovita da znam šta se krije i koje ideje u glavi slikara.Čestitam ti na ovoj jako lepoj slici. Pozdrav.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*