4 мишљења на „Zlatna tisina“

  1. slika je prelepa puna divnih boja što daje jedinstvenu lepotu slici. Tako nekda osećam da mi je potrebna tišina ne u kući nego u prirodi, da mogu mirno da maštam, uvek nešto izabereš što meni treba lepota ,tišina i priroda divnih boja.Hvala ti Siniša na svim tvojim slikama jer u njima pronalazim i prošlost i mir.

  2. ja stvarno neznam Siniša koju bih sliku izabrala da je najlepša, kada su sve divne, ova slika „Zlatna tišina“ je nekako otišla u širinu i baš širi neki mir, kako bih se ja tu divno osećala sama i maštala svašta lepo, to si ti napravio tako, da li si i zamislio tako neznam, ali meni je predivna, čestitam ti, tvoje slike znaju da me umire i da me prodje sva ljutnja koju ponekada osećam a tvoja slika je pravo mesto za opuštanje i maštanje hahaha <3

  3. Pa odavno nisam bila ovde u tvojoj galeriji volim da ti komentarišem ovde, jer nekako dobijem inspiraciju, a van galerije neznam šta bih npisala možda dve reči, ali tvoja „Zlatna tišina “ se lepše oseća ovde, baš si joj dao divno ime a slika je predivnatvoj stil da puno drveća nigde nikoga samo divne boje u kojoj možeš da uživaš i maštaš o čemu hoćeš i niko da te u tvojim lepom maštanju ne probudi, eh kada maštamo da može i da se ostvari, i kada bi se snovi mogli oživeti bio bi to raj, „Zlatni raj“ o slici pa sve tvoje slike su lepe , ja ne bih mogla izdvojiti ni jednu sve su mi vrlo lepe. i tvoje slike mi ostanu nekako dugo u sećanju, da li zato što se razlikuju od drugih slikara, mada njih dosta ima koji imaju predivne slike i po slikama mogu da i ne gledam koje autor već znam, tako i tvoje su mi najupečatljivije, hvala ti Siniša.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *